Jósda

A jóslás egyidős az emberiséggel. Világszerte emberek milliói szeretnék tudni, hogy mit hoz a holnap. Van aki hisz benne, van aki tagadja. De a legtöbb ember elolvassa a horoszkópot. Mi csak elmondjuk, amit tudunk. A többi Önön múlik.

Azoknak, akiket érdekel a téma, javasoljuk, részletesen böngéssze végig a honlapot. Egy-egy témával kapcsolatban sok kis apró részletet tudhat meg, ismeretet szerezhet, ha nem csak azokat a részeket olvassa el, amiről első ránézésre is megállapíthatja, hogy ez a rész érdekli.

INGYENES HOROSZKÓP

Horoszkópot sokan készítenek. Szinte nincs újság, amely nem jelentet meg valamilyen horoszkópot. Hisz Ön ezeknek a "horoszkópoknak"? Nem az a gond, hogy egy-egy jelről a leggyakrabban csak 5-10 sor szerepel. Amin el kell gondolkoznia, az a következő: Egy jobb napilap példányszáma megközelítőleg 100.000 darab, vagy ettől is több. A szerkesztőségektől kapott statisztika szerint egy-egy újságot átlagban 2,1 ember olvas el. A horoszkópnak 12 jele van. El tudja Ön azt képzelni, hogy az újságokban megjelenő horoszkópok olvasói közül 170.000-180.000 emberrel ugyanaz fog történi? Én ebben így nemigen hiszek!

Ne higyjen nekik, ne higyjen nekünk, ne higyjen senkinek sem. Próbálja ki ingyenes horoszkópunkat. Mi nem újságban megjelenő tömegcikket, nyomdában stancolt soksorosított levonatokat küldünk önnek, hanem személyre szóló egyedi horoszkópot. Részletesebben az "INGYENES HOROSZKÓP" oldalon.

A személyre szóló egyedi horoszkóp elkészítéséhez csak az alapadatait kell eljuttatni hozzánk:

  • Mikor született (év, hónap, nap, és ha tudja az órát és percet):
  • Hol született (város):
  • Hol él (város):

Az adatait juttassa el e-mail címünkre: haladunk@aol.com. Kérjük, a Subject mezőbe írja be a Horoszkop szavat.

Válaszunkat e-mailen küldjük el az Ön címére. Annak érdekében, hogy válaszunkat megkapja, kérjük, szabályos és valós e-mail címet használjon.


FONTOS!!!!!

Megtörténhet, hogy valaki igényli az ingyenes horoszkópot, azután napokig, hetekig nem jelentkezik. Egy ideig mi azért figyelemmel kisérjük, hogy mi történik. Ha valimi fontos eseményre, szerencsére, figyelmeztető jelekre bukkanunk, ezen az oldalon keresztül igyekszünk üzenni az ingyenes horoszkóp szolgáltatásunkat igénybe vevő partnerünknek. Minden horoszkópnak van egy kódja. Ha érdeklik ezek a figyelmeztetések, önnek csak az a feladata, hogy időről időre ellátogasson az oldalra és megnézze, hogy az Ön horoszkópjának jelzése szerint érkezett-e Önnek valamilyen üzenet.


HOROSZKÓP ÜZENETEK

(Régebbi partnerek)

Kos216 - Első látásra nem gondolná, de a jelentkező kötelezettsége halaszthatatlan feladatot rejt. Nem jól teszi, ha elmulastzja, hogy elutazzon a tervezett üzleti útra.

Kos220 - Olyan információk vannak a birtokában, amelyekkel befolyásolhatja az embereket, barátait, ismerőseit vagy kollégáit. Ne éljen vissza a lehetőséggel: Az öröm keservesen visszaüthet. Csak jót cselekedjen.

Ikrek112 - Vigyázzon,  amunkahelyi kapcsolata miatt könnyen a pletzkák központjába kerülhet, ami biyony sok kellemetlenséget okozhat. Próbálja megelőzni a bajt és legyen őszinte.

Ikrek211 - Új emberek jelenhetnek meg az életében. Az esemény összefügghet valamilyen utazással, találkozóval vagy összejövetellel. Az esemény fontos lehet az életében.

Ikrek212 - Ne halassza el teendőit. Halmozódnak a feladatok és nem jut majd ideje a megoldásukra. Lehet, hogy 10-15 napon belül számonkérik az elvégzett munkát, vagy az elmulasztott feladatokat.

Oroszlán185 - Túlságosan is a munka van a középpontban. Itt az ideje, hogy a családra gondoljon. Nézzen szét maga körül. Valakinek egy kis figyelemre, törődésre van szüksége.

Mérleg216 - Itt a döntés ideje. Ha a héten valamivel kapcsolatban döntenie kell, úgy gondolja végig a dolgot, hogy ez a döntés később sok mindent befolyásol. Ne csak a saját érdekeit tartsa szem elöl.

Mérleg220 - A következő napok nem a megalkuvás napjai. Mondja ki nyiltan gondolatait, célját, igényeit. Ha most a konfliktus elkerülése végett visszahúzódik és akarata ellen elfogadja mások véleményét, később megbánhatja azt.

Nyilas215 - Ha komolyan le akar zárni egy kapcsolatot, ne most tegye meg. A következő napokban történhet valami, ami miatt másképpen fogja majd látni a dolgokat.

Nyilas216 - Ha nem is tudja, a szerencse az Ön pártján áll. Nyerhet a szerencsejátékon, de ne az életet megváltó nagy nyereményekre gondoljon.

Vizöntő201 - Ha vitás helyzetbe kerül, nem lesz igaza. Az igazság a két fél véleményeinek feleútján van. Ezúttal úgy tűnik, még közelebb is van avitás partnerhez, mind az Ön véleményéhez.

Halak215 - Ma még úgy tűnik, minden a tervek szerint halad. Ha azt akarja, hogy ez így is maradjon, kétszeresen figyeljen mindenre. Valamilyen váratlan eseményre van lehetőség, ami ugyan nem huzza keresztül teljes egészében az Ön számításait, de azért sok mindent megváltoztathat Ön körül.

Halak219 - Valaki a háta mögött cselt szövöget Ön ellen. Gondolja végig, a környezetében ki az, akinek a túlságosan mézesmázos szavai nem illenek a korábbi viselkedéséhez. Miért változott meg ez az ember?


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 2
Tegnapi: 22
Heti: 40
Havi: 131
Össz.: 110 074

Látogatottság növelés
Oldal: Ingyenes horoszkóp
Jósda - © 2008 - 2018 - josolunk.hupont.hu

A HuPont.hu egyszerűvé teszi a weblapkészítés minden lépését! Itt lehetséges a weblapkészítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »